Список форумов Форум iHDD.RU Форум iHDD.RU
Ремонт накопителей и восстановление информации

FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

I would like to buy PC3000 - Someone here could help me, ple

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Форум iHDD.RU -> Накопители. Восстановление информации и ремонт  Накопители. Восстановление информации и ремонт
I would like to buy PC3000 - Someone here could help me, ple
Автор Сообщение
Archive_jmuanes

СообщениеДобавлено: Вт, 05 Ноя, 2002 15:26    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Hi guys has six months that I'm trying to buy this card, but I don't know why until now I couldn't, so I'm asking here if has here someone that can help me.
Thanks all you for reading my post and for your atention
regards
Jose Pinto

PS: Acelab doesn't anwser emails or the orderinfo that has on thyers page.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
dmitrypostrigan

СообщениеДобавлено: Ср, 06 Ноя, 2002 01:12    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

AceLab is sucks&must die. :-((((
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
ualina
Гость

СообщениеДобавлено: Ср, 06 Ноя, 2002 09:51    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

maysoft -> LOL Smile)))))))))))))))
dmitrypostrigan

СообщениеДобавлено: Ср, 06 Ноя, 2002 15:21    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

What???????? :-)))))))))
Archive_jmuanes

СообщениеДобавлено: Ср, 06 Ноя, 2002 20:35    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Hi Dmitry how are you ?, I also contact 4 companys at Russian all them say that sells PC3000, and none anwser me.
So I will start to believe that I will not get what I want, also I will not get help either.
regards
cenahum
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
dmitrypostrigan

СообщениеДобавлено: Ср, 06 Ноя, 2002 21:44    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

"AceLab"s is too lazy to process your buying. You are so far from them... Acelab is "thick-and-fat-and-lazy" office. Sad but true :-(((
They are high-self-conceit people!
You can only mailbomb them.
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Форум iHDD.RU -> Накопители. Восстановление информации и ремонт Часовой пояс: GMT + 3
Страница 1 из 1

Rambler's Top100 Рейтинг@Mail.ru